Over ons

Over ons

Café DeLux ligt pal in het oude stadscentrum van Antwerpen. Het is een plek waar iedereen welkom is. Jong en oud, holebi of hetero, alleen of in gezelschap… Café DeLux is een vriendelijke plek waar je op elk moment van de dag kan binnenstappen en waar je je meteen thuis voelt.

Het interieur van DeLux kan je omschrijven als een mix van klassiek en modern, of een bruin café in een trendy jasje. De blinkende koperen lampen zijn een eyecatcher en er staan altijd verse bloemen op de toog. 

Café DeLux ligt in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De trots van Antwerpen kan je bewonderen vanop het terras aan de achterkant van het café, op de Lijnwaadmarkt. De boompjes op het pleintje maken het extra gezellig en je raakt er makkelijk aan de praat met de andere gasten of met de vriendelijke medewerkers van het DeLux-team.

Aan de kant van de Melkmarkt, die autovrij is, ligt ook een terras waar je urenlang kan kijken naar al het ‘schoon volk’ dat er passeert. Ook in de winter is buiten zitten geen probleem, want dan wordt het terras verwarmd.

Café DeLux is de perfecte plek om met vrienden samen te komen of nieuwe mensen te leren kennen. ‘s Avonds gaat de muziek binnen vaak wat luider, want er mag ook al eens gefeest worden. Niets zo leuk als Jackson Five bij een lekker biertje.