- DeLux

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Café DeLux is gelegen in het centrum van de Oude Stad Antwerpen, vlakbij Onze Lieve Vrouw Kathedraal.
Aan de kant van de Melkmarkt, dewelke autovrij is, is een terras gelegen, ook in de winter verwarmt. Aan de andere kant, op de Lijnwaadmarkt, een zeer groot terras met zicht op de Antwerpens mooiste, de kathedraal. Je kan er uren gezellig kijken naar de passerende mensen genietend van een heerlijk drankje.
Dit café is ideaal voor elk moment van de dag. Het interieur van Café Delux is een mooi kruising tussen ouderwets en trendy. Het wordt ook al eens omschreven als “Hedendaagse interpretatie van een bruin café in een trendy jasje “ Donkere koperen lampen, altijd een grote bos bloemen, muziek op de achtergrond.
Je kan plaatsnemen aan tafel of aan de prachtige bar.
De zaak is trendy vormgegeven en is inmiddels voor velen een soort buurtcafé, je ziet dan ook vaak dezelfde stamgasten aan de bar hangen. Iedereen is er welkom, café DeLux kan genieten van een breed publiek, van jong tot oud, holibi of hetero, alleen of met vrienden, een vriendelijke sfeer is er altijd aanwezig. Binnen is het altijd gezellig donker, met koperen lampen boven de bar en altijd een grote bos bloemen op de toog.
Voor de deur is er plek voor één rijtje tafeltjes, waar het vooral mensen gapen geblazen is. Aan de achterzijde is er nog een terras, in de schaduw van de kathedraal. Dit is de perfecte plek om met vrienden of vreemden te praten. 's Avonds gaat de muziek binnen vaak wat luider, wat mij absoluut niet stoort. Niets zo leuk als wat Jackson Five bij een lekker biertje!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu